L'objectiu del compliment de les obligacions legals vigents i les ètiques que des de la política institucional actualment es requereixen en matèria de transparència, fan necessari l'ús d'eines apropiades, eficients, àgils i senzilles d'administrar i comptar amb la col·laboració d'empreses i professionals qualificats.

En OPENCLOCK garantim que les nostres solucions per a la construcció del seu portal de la transparència, faran realitat l'aposta de fer partícips als ciutadans de la informació rellevant relacionada amb la gestió dels interessos col·lectius, d'una manera altament competent.

Publicar informació o enllaços no garanteix la transparència real, aquesta s'aconsegueix fent fàcil l'accés al ciutadà a les dades i documents relacionats amb ella. 

Visite el portal

https://lalqueria.municipitransparent.net
https://villalonga.municipitransparent.net

Amb les eines i plataformes que utilitzem, la seua institució no haurà de pagar per llicències ocultes, serà propietària de la inversió realitzada i no dependrà tecnològicament de tercers.

La decisió relacionada amb qui ha de gestionar la plataforma depén de la seua institució. En OPENCLOCK tenim l'experiència en aquest tipus de solucions però també podem formar el seu equip humà per a ser autònom en la gestió de la plataforma.

I si ha optat per altres solucions i necessita recolzament per a la seua posada en funcionament en OPENCLOCK tenim la solució. No dubte en contactar amb nosaltres.